RSS Feed

Focista lehet Boltból

M. A. - 2018. 01. 10. 8:00:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Focista lehet Boltból

Na jó, az áprilisi tréfa még messze van, úgyhogy komolyan kell venni azt, hogy futballista lehet Usain Boltból. A nyolcszoros olimpiai bajnok márciusban a Borussia Dortmundnál vesz részt próbaedzésen, és ha jó lesz, akkor még a szerződés is összejöhet. Az biztos, hogy a gyorsaságán nem fog múlni az új karrier.

"Ha azt mondják, hogy jó vagyok, és csak egy kis tréningre van szükségem, akkor megpróbálom" – jelentette ki a 31 éves sztár, hozzátéve, rendszerint nyugodt a fellépések előtt, de ezúttal nagyon ideges: "A futball más, kellene pár mérkőzés, hogy hozzászokjak a légkörhöz."

A tavalyi, londoni világbajnokság után visszavonult sprinter közölte, nagy álma, hogy a Manchester Unitedben játsszon, és ha Dortmundban pozitív visszajelzést kap, akkor nekirugaszkodik második karrierjének.

"Csak topliga jön szóba, és leginkább szélsőként tudnám elképzelni magam" – jelentette ki Bolt.

Elmondása szerint a United klasszisával, Paul Pogbával is rengeteget beszél, figyeli, ahogy játszik, és folyamatosan kérdez tőle. Mindenesetre, ha sikerül a szerződtetése, akkor egy pár valódi focistának fel kell kötnie a nadrágot, hogy harcba szálljanak a sprinter ellen.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ