RSS Feed

Szász János új filmje: A hentes, a k*rva és a félszemű

Big Bang Media, mixonline - 2018. 01. 10. 8:00:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szász János új filmje: A hentes, a k*rva  és a félszemű

Január 25-én mutatják be a mozik Szász János legújabb filmjét. A hentes, a k*rva és a félszemű a szlogenje szerint egyetlen mese a húsról, szerelemről és gyilkosságról. A film főszereplői Gryllus Dorka, Hegedűs D. Géza, Nagy Zsolt.

Szász János A hentes, a kurva és a félszemű című filmjének európai premierje októberben volt a 44. Genti Filmfesztiválon volt, ahol húsz éve a rendező a Witman fiúk című filmjével elnyerte a fesztivál fődíját. A film egy, a múlt század húszas éveiben játszódó valóságos történetet dolgoz fel. 

Szász János új filmjének forgatókönyvét Bodzsár Márk közreműködésével írta, az operatőrMáthé Tibor volt, aki korábban már együtt dolgozott Szásszal a Woyzeck és a Witman fiúk című alkotásokon. 


A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába.  Az idegen asszony jelenléte feltüzeli a mészárszék életunt tulajdonosát, aki munkát ad mindkettőjüknek. Amikor a nőről kiderül, hogy Pesten K*RVA  volt, a hentes pénzzel próbálja megvenni szerelmét.  A pár belemegy a játékba és veszélyes alkudozás veszi kezdetét: egyikük sem tudhatja, ki fog hátba szúrni kit, ha végül eljön az elszámolás ideje.


Fotó: Big Bang Media
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ