RSS Feed

A legszebb újévi fogadalom: önzetlenség

Józsa Renáta - 2018. 01. 02. 9:26:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A legszebb újévi fogadalom: önzetlenség

Népszerű szokás újévkor fogadalmat tenni, ezeknek azonban sokszor nagyobb a füstje, mint a lángja. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program bátorít mindenkit, hogy újévi fogadalomként válassza az önzetlenséget. Az új évben 46 kórház, összesen közel 1000 meseórával várja azokat, akik egy vidám történettel szeretnének segíteni a beteg gyerekeknek.

Új év, új fogadalom
Az új év elején népszerű szokás új célokat kitűzni magunk elé. A legnépszerűbb fogadalmak közé tartoznak a sportolással-, táplálkozással- és a káros szenvedélyek elhagyásával kapcsolatos fogadalmak. Statisztikai adatok szerint azonban az újévi fogadalmak közel 80 százalékát nem tartják be. „A fogadalmak sikertelenségének egyik fő oka az lehet, hogy sokan nem gondolják át pontosan, mit is vállalnak, így a megvalósításnak sem tudnak hogyan nekikezdeni. Másrészt gyakori akadály lehet, hogy csak fejben történik meg az elhatározás, és aztán halogatják a cselekvést. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programmal minden újévi fogadalom előtt állót arra bátorítunk, hogy saját életmódjuknál messzebb tekintve az önzetlenséget fogadják meg 2018-ra. A tényleges megvalósulás érdekében pedig mihamarabb tegyék meg az első lépést – akár egy meseolvasási időpont lefoglalásával” – tanácsolja Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója. 

Új időpontok
A 14 éve működő K&H gyógyvarázs 2018-ban is várja a segíteni vágyó mesedoktorokat. „Több mint 48 ezer meseolvasó regisztrált már a programra, és számuk évről évre nő: tavaly közel ezren jelentkeztek, hogy egy mesével felvidítsák a kis betegeket. Az egész ország területén, minden megyében van már olyan kórház, ahová lehet jelentkezni mesét olvasni, és az új évben új időpontokkal várják a kórházak a meseolvasókat. Ha pedig már az évet egy ilyen jószívű önzetlenséggel kezdjük, jó esély van rá, hogy ebből erőt merítve az év során is könnyebben megvalósítjuk elhatározásainkat” – mondta el Horváth Magyary Nóra.Fotó: bigg.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ