RSS Feed

Kíváncsiság

Regös István - 2018. 01. 01. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kíváncsiság

Mióta ember él a földön, kíváncsi. Szeretné tudni, milyen lesz a holnap, milyen lesz a jövő. Ahogy közeledik egy évnek a vége, már azon morfondírozunk, vajon mit várhatunk az új évtől. Mert mint tudjuk, a Földön semmi sem örök, csak a változás. Lehet, hogy nem fogunk örülni annak, ami lesz, de egy biztos, kíváncsiak vagyunk rá.

Az új év kezdete mindig kínál lehetőséget arra, ha nem is tudjuk biztosan, hogy akarjunk-e valami mást, valami újat, valami jobbat, mint ami eddig volt. Azt hiszem, nem vagyok egyedül abban, hogy az új év beköszönte előtti szilveszter éjszakán mindenféle fogadalmakat teszünk. Valószínűleg valamilyen rossz szokástól akarunk búcsúzni. Megígérjük magunknak, hogy 2018-tól például leszokunk a dohányzásról vagy mértékletesen fogunk csak inni, bár ez szilveszter éjszakáján eléggé valószínűtlen. Vágyainkat is megfogalmazhatjuk, várjuk az ötös lottó becsapódását, bízunk egy új, jól fizető állásban, és ki-ki, helyzete szerint vágyik társadalmi státuszának megmaradásában illetve jobbá válásában. Aki jó házasságban él azért fohászkodik, hogy minden úgy maradjon, a szinglik pedig vágyakoznak egy új kapcsolatra. Szóval, mindenkinek van lehetősége kíváncsiskodni, kutakodni, a közelgő új esztendővel kapcsolatban.


Önkéntes újévi fogadalmaink

Mert kíváncsiak vagyunk. Eszünkbe sem jut elgondolkozni, hányszor tettünk fogadalmakat, fogalmaztuk meg vágyainkat és eszünkbe sem jut, vajon mindebből mennyi valósult meg? Kedves olvasóink közül ki tartotta be valaha is az újévi fogadalmait? Kevesebbet cigarettáznak? Mértékletesebben esznek? Félretolták a borospoharat? Erről nem szívesen beszél senki, pedig nincs számonkérés, hiszen önkéntesen teszünk újévi fogadalmakat. Ezért bátran reménykedjünk a jövőben, tegyünk fogadalmakat még akkor is, ha kutya sem tartja be azokat! Különösen 2018, a most beköszöntött új év lesz érdekes, izgalmas. Mindenki megéli majd saját örömeit, nehézségeit, az országban pedig lezajlanak a parlamenti választások. Akár azt is mondhatjuk, forró tavasz vár mindannyiunkra. De hát, hiába vagyunk mi homo politicusok, mindenki a saját életével van elfoglalva. Mert igen, ez a fontos! Mennyi lesz a jövedelmünk, egészségesek maradunk-e, tudunk-e tenni mindezért, gyerekeink sikeresen teljesítik-e az iskolák magas követelményeit, lesz-e nyaralás és lesz-e boldog élményben részünk az idén? Mert végül is egy életünk van, ki kell használnunk!


Elsődleges úti cél: Hunguest Hotels

Most sem hagyom ki, mint eddig soha, az egyik legnagyobb gyönyörforrás az utazás, a turisztika. A Hunguest Hotels-hálózat, az ország legváltozatosabb, legizgalmasabb, legjobban fejlődő szállodalánca, 2018-ban teljes kapacitással várja a régi, a jelenlegi és az új vendégeit. Elég végignézni a szállodalánc kínálatán és biztos nincs olyan utazni szerető, aki ne találna magának megfelelő hotelt. Szóval, útra fel! A hegyekbe, a határokon, a Balaton partján, mindenütt ott van kiemelkedő kínálatával a Hunguest Hotels szállodalánc. Hiszen már szinte összenőtt az utazóközönség életével. Ma már elsődleges úti cél valamelyik Hunguest Hotels bármelyik szállodája. Kíváncsiak lehetünk, mert mióta ember él a földön, új ismereteket keres, hiszen az újdonság boldogít. Hajrá! Útra fel egy remélhetőleg boldog új évben! BÚÉK!Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ