RSS Feed

A borbirtok lecsapott a Kerekes Bandre

Nagy Péter - 2017. 10. 10. 8:00:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A borbirtok lecsapott a Kerekes Bandre

Október 21-én 18:30-tól borúűző fesztiválra hív a Dél-Balaton. A Kultkikötő és a kéthelyi borbirtok közös eseményének sztárfellépője Magyarország legkeresettebb népzenei koncertzenekara, a Kerekes Band lesz.

A Balaton kulturális élménytere, a Kultkikötő és a kéthelyi Kristinus Borbirtok borúűző fesztiválra hívja az érdeklődőket. A sokunk örömére szervezett őszi esemény a díjnyertes dél-balatoni borokon és gasztronómiai specialitásokon túl, emlékezetes koncertélményeket is tartogat a zeneszerető közönség számára, hiszen Magyarország egyik legfelkapottabb népzenei zenekara, a Kerekes Band látogat a borbirtokra. Az együttes a magyar népzene világába kalauzolja el a hallgatóságot, némiképp átértelmezve, megreformálva azt.  

„Egy fantasztikus zenei utazásra visznek el minket tradicionális hangszereikkel: a kobozzal, a háromhúros brácsával és (a virtuóz zenész, zenekarvezető: Fehér Zsombor kezében) a pásztorfurulyával, melyeknek játékában a punk, a funky és a dance keveredik a magyar népzenével, sok nagyszerű dobmenettel és kitűnő hangzással megerősítve. (…) Ez a banda az, amire feltétlenül le kell csapni.” (Mark Espiner, Songlines magazin UK) Forrás: www.kerekesband.hu 

Esemény Facebook oldala: https://goo.gl/TMQD4b 

Fotó: kerekesband.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ