RSS Feed

U21 - Megalázó vereség az olaszoktól

index - 2017. 10. 07. 8:22:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

U21 - Megalázó vereség az olaszoktól

Felkészülési meccset játszott a magyar U21-es válogatott, Olaszországot fogadta Újpesten.Ez a korosztály első Eb-selejtezőjén Málta ellen az utolsó percben vívta ki a győzelmet (2-1), ezért a vendégek számítottak esélyesebbnek. A sorozat végcélja pedig a tokiói olimpia.

Megdöbbentő volt a sebességkülönbség az első félidőben, egy sima ötöst gurítottak nekünk, de akár több is lehetett volna. Cutrone (Milan) és Chiesa (Fiorentina) duplázott, Depaolié volt az ötödik gól. Nyomasztó volt látni, hogy a magyarok csak lézengtek a pályán, pedig az akadémiai nevelés csúcstermékeit láthattuk a pályán.
A fordulás után sem volt egy súlycsoportban a két csapat, de a második félidőt legalább megnyertük, a hajrában a csereként beálló Makrai tizenegyesgólja jelentette a 2-6-os végeredményt. Az első magyar gólt is ő lőtte.
Michael Boris csapata a törökökkel játszik selejtezőt kedden, talán nem lesz ekkora különbség.
Magyarország-Olaszország 2-6 (0-5)
Magyarország: Demjén Patrik – Lenzsér Bence (Szivacski Donát, 46.), Kecskés Ákos (Zachán Péter, 56.), Tóth Bence (Gergényi Bence, 65.) – Katona Máté (Hinora Kristóf, 56.), Vida Máté (Szabó Bence, 65.), Zsótér Donát (Tóth Máté, 56.), Szoboszlai Dominik (Gazdag Dániel, 46.), Spandler Csaba (Szalai Attila, 46.) – Koszta Márk (Korozmán Kevin, 46.), Bíró Bence (Makrai Gábor, 56.)

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ