RSS Feed

Újra együtt Emma Thompson és Anthony Hopkins

mti - 2017. 10. 07. 8:07:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Újra együtt Emma Thompson és Anthony Hopkins

Újra együtt szerepel Emmy Thompson és Anthony Hopkins, ezúttal a BBC számára készülő Lear király-adaptációban játszik a két Oscar-díjas színész.

A Shakespeare-drámát Richard Eyre rendezi, ő írja a tévés verzió forgatókönyvét is. A szereposztásban Emily Watson, Jim Broadbent, Christopher Eccleston és Jim Carter neve is olvasható.
    Az Amazon Stúdió koprodukciójában születő alkotás forgatása még októberben elkezdődik, a BBC Two jövőre tűzi a műsorára.
    Thompson és Hopkins korábban a Napok romjai és a Szellem a házban című filmekben szerepeltek együtt.
    A BBC News beszámolója szerint az új Lear-feldolgozás napjainkban játszódik, az Anthony Hopkins alakította Lear egy elképzelt angliai katonai diktatúra totalitárius vezetőjeként jelenik meg.
    Thompson a legidősebb lányát, Gonerilt játssza, Emily Watson lesz a középső lány, Regan, Cordelia, a legkisebb lány szerepét pedig Florence Pugh kapta.
    Jim Broadbent Gloucester grófjaként jelenik meg a filmben, a fiát, Edgart pedig Andrew Scott, a Sherlock-sorozat sztárja alakítja. Jim Carter lesz Kent grófja, Osvald szerepében Christopher Eccleston látható majd.
    Thompson már dolgozott a rendezővel, az idei Torontói Filmfesztiválon mutatták be The Children Act című filmjüket.
Fotó: youtube.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ