RSS Feed

Filmre viszik a nyuszis császár életét

mti - 2017. 10. 04. 8:00:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Filmre viszik a nyuszis császár életét

Jared Leto (képünkön) alakítja Hugh Hefnert a Playboy-mogulról szóló, Brett Ratner rendezésében készülő életrajzi filmben. napokban 91 éves korában elhunyt Hefner élettörténetét feldolgozó film jogait Ratner úgy két éve szerezte meg

A 48 éves rendező a The Hollywood Reporternek elmesélte: Jared Leto, aki régi barátja, nyomban jelentkezett nála a szerepre, amint megtudta, hogy ő rendezi a filmet. 
    A produkciót Ratner RatPac Entertainment cége fejleszti. A Hefner-sztori 2007 óta érdekli Ratnert, ám a megfilmesítés jogai előbb a Universal Pictures, majd az Imagine Entertainment és a producer Jerry Weintraub haláláig, 2015-ig a Warner Bros. kezében voltak. Egyszer még az is felmerült, hogy Robert Downey Jr. játssza el a selyempizsamás Playboy-alapítót.
    Áprilisban Ratner meghívta Letót az American Playboy: The Hugh Hefner Story című, Amazon által megrendelt dokumentumfilm-sorozat bemutatójára Hefner házába. Az eseményt a mogul 91. születésnapjára szervezték, és a rendező szerette volna bemutatni a színészt Hefnernek. Ám egészségi állapota miatt Hefner végül nem jelent meg a vetítésen, hogy vendégeit üdvözölje. 
    Ratner szerint azonban éppen elég filmanyag áll rendelkezésre Hefnerről ahhoz, hogy Leto hitelesen el tudja játszani.
    A rendező további tervei között szerepel még egy hatvanas évekbeli tévéműsor, a Playboy After Dark újraindítása, amelynek annak idején Hefner volt a házigazdája.Fotó: denofgeek.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ