RSS Feed

Nyolc magyar érem a Budapest Acro Cup-on

M. A. - 2017. 10. 03. 12:59:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nyolc magyar érem a Budapest Acro Cup-on

Jól zárult az 1. Budapest Acro Cup, ugyanis a magyarok nyolc éremmel gazdagodtak. A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban megrendezett akrobatikus tornaversenyen három arany-, három ezüst- és kettő bronzérem volt a magyar mérleg.

Nagyszerűen szerepeltek az akrobatikus tornászaink a nemzetközi klubversenyek viadalán, ahol a magyar egyesületek közül a Fradi sportolói több dobogós helyezést is begyűjtöttek.  Felnőtt vegyespárosban Kálmán Eszter és Szombauer Kristóf 24.810 ponttal az 1. helyen végzett, a 12-18 éves női triót alkotó Dienes Kinga, Sebestyén Liliána és Horváth Elizabeth szintén aranyérmes lett.

Vincze Borbála, versenyigazgató elmondta, hogy ahhoz képest, hogy első alkalommal rendezték meg a Budapest Acro Cup-ot nagyon jól sikerült. „Színvonalas bemutatókat láthattunk, 23 egyesületből 198 versenyző vett részt a viadalon. Nagyon örülök, hogy a nézők is szép számban kilátogattak a rendezvényre. Sok pozitív visszajelzést kaptunk a külföldiektől, azt mondták, sikerült olyan színvonalon megszervezni a viadalt, mint egy világbajnokságot” - tette hozzá a versenyigazgató.

 A magyar egységek, akik dobogóra álltak mind nagyon szép gyakorlatokat mutattak be. Két hét múlva kezdődik az Eb Lengyelországban, így az ott indulóknak nagyszerű főpróbaként szolgált a verseny. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ