RSS Feed

Neymar nem érti, hogy Palvin Barbi miért szingli

24.hu - 2017. 10. 01. 17:38:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Neymar nem érti, hogy Palvin Barbi miért szingli

Palvin Barbi és Neymar kapcsolatáról még szeptember közepén kezdett beszélni a világ, amikor is a magyar modell, a háromszoros Forma-1 világbajnok Lewis Hamilton és a világ legjobban fizetett labdarúgója közösen buliztak a londoni éjszakában.

Erről a buliról töltött fel egy képet Neymar Instagramra, amelyen úgy látszik a három híresség nagyon jól érezte magát.
A bulit követően fotózták Palvint, ahogy Neymar kelet-londoni bérelt lakása elől átöltözve távozik. Úgy tudni, a buliból Hamilton már korábban lelépett, így kettesben hagyta a magyar modellt a brazil labdarúgóval.
Hogy mi lehet a két híresség között, még most sem lehet tudni, bár néha az apró dolgok lehetnek a leginkább árulkodóak. Palvin saját Instagramján osztott meg egy képet egyik barátnőjével, amelynek címe azt próbálja sugallni, hogy a modell egyedülálló.
Mikor szingli vagy, de romantikus akarsz lenni - olvasható a kép címeként, ami nem is lenne olyan érdekes, ha Neymar nem úgy reagál a képre, ahogy azt tette végül.
A labdarúgó szavakat nem is használt hozzászólásában, csak emojikat. Három olyan emojit, amit akkor használunk, ha valamit abszolút nem tudunk, vagy nem akarunk megérteni.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ