RSS Feed

Justin Bieberért menedzsere is aggódott

24.hu - 2017. 10. 01. 12:47:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Justin Bieberért menedzsere is aggódott

Justin Bieber 2008-ban vált ismertté, amikor is Scooter Braun felfedezte, az akkor 12 éves énekes videóit a Youtubeon. Bieber szinte napok alatt lett világsztár, és ahogy ez lenni szokott a gyereksztárokkal, az ő életében is eljött az a pont, amikor a hírek nem tehetségéről, hanem botrányairól szóltak.

2014-ben Bieber többször is bajba keveredett Ezek közül talán a legismertebb mikor, az akkor még mindig csak 18 éves énekest illegális autóversenyzésért lecsukták. Ebben az időben nem csak a Bieber-fanok estek kétségbe, hanem az énekest felfedező menedzser, Scooter Braun is. 
"Rosszabb volt, mint ahogy azt az emberek gondolták. Elveszítettem őt minden másnap. Gyakorlatilag a pokolban éltünk, annyira sötét helyen volt" – nyilatkozta Braun, akit ebben az időszakban többen is arra bíztatták, hogy ne foglalkozzon többet Bieberrel, de ő sosem tett így.
"Megígértem neki, mikor még 13 éves volt, hogy sosem fogom őt feladni. Azt tervezem, hogy megtartom a szavam."
A 36 éves menedzser még anonim gyűlésekre is eljárt, hogy megtanulja hogyan tud segíteni olyan embereken akik valamiért megrekedtek. Az az ember szeretett volna lenni, aki kősziklaként tud Bieber mellett állni, ha szükség van rá és akire mindig lehet támaszkodni. Braun számára Bieber egy családtag.
A menedzsernek nem Justin Bieber az egyetlen világsztár akivel együtt dolgozik. Ő menedzseli többek között Ariana Grandet és Kanye Westet is.

Fotó: blikk
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ