RSS Feed

Mága Zoltán nem engedi, hogy bántsák a lányát

24.hu - 2017. 10. 01. 8:00:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mága Zoltán nem engedi, hogy bántsák a lányát

Egy zenei menedzser posztja alatt többen kritizálni kezdték az énekes lányát, illetve a koncertet hirdető reklámanyagokat. Ezt elégelte meg a hegedűművész, aki “El a kezekkel a gyermekemtől!” címmel írt egy hosszabb Facebook bejegyzést.

A bejegyzésben olvasható, hogy Mága Zoltán közszereplőként elfogadja az irányába megfogalmazott kritikát, de ebbe ne vonja bele senki a lányát. Véleménye szerint a hangulatkeltés hátterében a féltékenység és az irigység áll, mivel lányát csak olyanok bírálják akiknek karrierje már leszálló ágban van.
"Meggyőződésem, hogy az irigység és féltékenység állhat a hátterében annak a hangulatkeltésnek, hogy egy fiatal, pályája elején álló énekest olyan előadók bírálják a közösségi portálokon, akiknek előadói pályája leszállóágban van, és évtizedek óta nem tudják visszaszerezni egykori ismertségüket, népszerűségüket" – olvasható a bejegyzésben, majd hozzáteszi lánya karrierje nem a tehetségkutatóknak köszönhető, hisz ő sosem engedte volna lányának, hogy ilyen műsorokban szerepeljen, mivel megszerette volna védeni lányát a nemtelen támadásoktól.
"Lányomról, mint fiatal pályakezdő énekesről a szakma legrangosabb képviselői, népszerű és ismert énekesek, Kossuth-díjas művészek is elismerően nyilatkoztak, és ezekről a nap folyamán videókat is posztoltam. Mára már felnőttkorba lépett lányom negyedik önálló koncertjére készül, de a szakma irigyei ezt nem nézik jó szemmel" – írta a művész, aki a bejegyzés legvégén arra is kitér, hogy szakmai és az építő jellegű kritikát minden közszereplőnek bírnia kell, de ezek a vélemények nem sérthetik a jó hírnevet és a személyiségi jogokat.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ