RSS Feed

A „Lillásreggeliben” Lilla

Regös István - 2017. 09. 15. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A „Lillásreggeliben” Lilla

Beismerem és elismerem, hogy egy írásnak, egy filmnek vagy egy tévéműsornak címet adni olykor nehezebb, mint elkészíteni a művet. Ahogy mondani szokták, egy jó cím, fél győzelem, egy rossz cím akár teljes bukás is lehet. Na, de ezt nálam sokkal jobban tudja Paor Lilla, aki szerintem a mai médiavilágban az egyik legkiemelkedőbb szereplő. A villásreggelit mindenki ismeri, ez amolyan angolból meghonosodott kifejezés.

Azt jelentheti, hogy nem a hagyományos vajas kenyeret, tejeskávéval reggelizzük, hanem tíz óra körül kiadósan, késsel, villával kezdjük meg a napot. És egy ilyen villásreggelibe bizony sok minden belefér. El tudom képzelni, mennyit morfondíroztak a műsor készítői, amíg megszületett ez a szenzációs cím. Nem tudom, mert nem is nagyon hiszek a nézettségi mérésekben, hogy egy-egy Lillásreggelit hányan néznek meg. De meg vagyok róla győződve, hogy a hatoscsatorna messze legjobb műsora.


A hatos a kabalaszám

És akkor térjünk vissza az alkotóhoz, aki tulajdonképpen egy modern polihisztor! Mondhatnám, reneszánsz hölgy, aki sok hangszeren játszik. Említsük meg azt is, hogy milyen helyet foglal el a médiapiacon a hatoscsatorna. Amerikában számozzák be a tévécsatornákat, elég egy szám és a közönség tudja, miért szereti vagy miért mellőzi. Ma, aki új médiumot alapít az olyan bátor, mint egy valódi sárkányölő. Amint megjelenik a tévés piacon egy új szereplő, mint a sakálok esnek neki mindenhonnan. Be kell bizonyítaniuk, hogy képesek sokszorosan olcsóbban előállítani olyan műsorokat, amelyek mindenek ellenére versenyképesek a mamutokkal. Paor Lilla viszont olyan bátor nő, mint a korabeli amazonok, bátran lépett a tatamira, ahol azóta is küzd, és helytáll. A hatoscsatorna ma már legalább másfél millió otthonban fogható kábelen, együtt az állami tévékkel, az RTL Klubbal vagy a TV2-vel, a legnagyobb szolgáltatók csomagjaiban is megtalálhatóak. Megbízhatóságukat külön bizonyítja, hogy míg általában egy évre kötik a szolgáltatók a kisebb tévécsatornákkal a szerződéseiket, a hatoscsatornával a legnagyobb szolgáltatók is legalább két évre vállalják a közvetítést. Amikor Lilláék elindították a hatoscsatornát (bár előtte több elnevezéssel is dolgoztak) nem sokat veszítettek volna, ha fogadnak, hogy legalább fél évet kibírnak a piacon. És íme, láss csodát! Bizonyított tény, hogy Lilla és csapata hosszú ideje képes fenntartani és működtetni a hatoscsatornát. Ma már a mamuttévék után a hatos az egyik legkeresettebb tévécsatorna.
Ha nem lenne Paor, lehetne Hatos Lilla

Most mellőzöm mindazt a színes csokrot, ami jellemzi a hatoscsatorna műsorstruktúráját, mert éppen megújulás alatt áll. De megígérem, hogy ha elkészülnek, bemutatjuk az új műsorokat, mert csak olyan adást néz a közönség, amit ismer. Mert Lilla örök újító és tudja, hogy ami tegnap jó volt, az ma már épphogy elmegy és holnap már a múlté. Azt mondják, akit nem hív meg a Lillásreggeli műsorába, az irigykedik mindazokra, akiket már vendégül látott. Lilla, amikor kitalálta a Lillásreggeli című műsorát, nem volt hajlandó lejjebb adni a színvonalat, nem rendezett be egy kis kávézót, cukrászdát a saját stúdiójában, hanem ő ment ki a helyszínekre. Mindig egy igazán menő, híres vendéglátó egységet nyert meg, ahol fogadta a vendégeket. Sokáig volt a műsor otthona a Gundel, az ország egyik leghíresebb vendéglője, vagy a Kárpátia, az éttermek temploma. És mostanában megtalálta talán a legideálisabbat, ahol nem díszletek között, hanem gyönyörűen berendezett reggelizőben, a híres-neves, 25 éves Remíz vendéglőből sugározza a műsorát.


Minden út a hatoscsatornához vezet

Amikor azt mondtam, hogy sok hangszeren játszik, nem neveztem meg közülük egyet sem. Most pótolom. Lilla kitűnő színésznő, játszott színházban jó szerepeket, nagyszerűen énekel, önálló estjei híresek voltak, menő vitorlás, versenyeken indul. Még győzni is szokott, mert hát ilyen az alkata. De igazán a tévéműsorokban bontakozott ki, ő aztán akár napokon keresztül tud folyamatosan beszélni, kérdezni és figyelni, hatalmas a munkabírása. De mert nem kalodába zárható, nem fegyelmezhető, ezért, talán szerencsére, nem az előbb felsorolt csatornákon bérmunkás, hanem boldog, független, szabadon választó és választható tévészemélyiség lett. Vezet egy olyan különleges csatornát, amivel bizonyította: „Hahó öcsi, nem a méret a fontos!”Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ